TJÄNSTER

TJÄNSTER OCH UTFÖRANDE

Vi ökar livslängden på våra kunders maskiner och minskar risken för aktuta driftsstopp genom service och säkerhetskontroller.

Vi erbjuder planerat underhåll och bistår med kvalificerad felsökning och åtgärder vid akuta driftstörningar. Med vår närhet till kunderna kan vi erbjuda bra inställelsetider.

  • Vi utför reparationer, underhållsservice, säkerhetskontroller,  installationer och uppdaterar de flesta maskinmärkena (se lista nedan) inom plåtbearbetning för verkstadsindustrin. Vi jobbar enligt Maskindirektivet, AFS 1999:8. Samt NU 15/ NR 15.
  • Vi är leverantör och servicepartner för styrsystem Cybelec, Delem och ESA
  • Till det är vi återförsäljare för ljusridåer från Fiessler
  • Samt utför servicearbeten på ljusridåer från SICK som partner till El & Säkerhetsteknik AB

Kvalitetssäkring och dokumentation

Vi arbetar enligt Maskindirektivet som branschen tagit fram, AFS 1999:8. Samt NU 15/ NR 15. I anslutning till alla uppdrag och  löpande över tid kvalitetssäkras allt arbete genom dokumentation i servicerapporter.  Kund tillhandahåller uppdateringar och dokument för egen förvaring och Trekom Maskinservice AB håller samma underlag för god kännedom om kundernas maskiner och behov men även för att kunna bistå med kunder i de fall man önskar kompletteringar av information muntligt eller som kopia.

Produkter

Vi erbjuder ett mycket stort urval av system och reservdelar från marknadens ledande maskinmärken inom gradsaxar och kantpressar. Vi arbetar även med produkter utvalda märken inom styrsystem och ljusridåer etc.

Maskinmärken

De maskinmärken vi jobbar med är tex: Beyeler, Donewell, LVD, Ursviken, Gasparini, Finnpower, Amada/Promecam, Colly, Baykal, Jaromet, Eclair, Haco, Press & Shear, Durma, Guifil, Knuth, Gabella, Safan, Hoan, Speedy, Darley, Adira, Mubea, Ermaksan, Göteneds, RAS, Jeltsingrad, Schröder, MVD m.m.

Styrsystem och ljusridåer

Vi arbetar med Cybelec, ESA och Delem styrsystem samt SICK och Fiessler ljusridåer. Mera information om detta finner du på punkt 1 och 2 ovan samt under fliken Produkter.

TREKOMP SERVICEAVTAL

Maskinerna mår bäst om någon bryr sig om dem hela tiden. Därför vill vi gärna få ansvar för planerat och långsiktigt underhåll genom ett serviceavtal. Skriftligt eller muntligt. Ni bestämmer.

Det är alltid billigare att utföra en planerad åtgärd än en oplanerad. Vi håller ordning på när och vad vi gör med maskinerna, samt levererar filter, olja mm till er så att det finns hemma på rätt tidpunkt för service.

Trekomp är din servicepartner för såväl långsiktiga relationer som enstaka insatser. Dina behov styr formerna för och omfattningen av samarbetet.

Vid service och  underhåll tillämpas Teknikföretagens – Allmänna bestämmelser för underhåll, NU15. Vid insatser som inte är kopplade till serviceavtal tillämpar vi Teknikföretagens -Allmänna bestämmelser för avhjälpande underhåll, NR15.