FÖRETAGET

OM FÖRETAGET

Vårt kundlöfte

Vårt fokus och hela syftet med vår verksamhet är att lösa kunders behov när det uppstår. Vare sig det gäller planerat underhåll eller akuta situationer är det vårt arbete att möta kunderna där dom befinner sig. För oss handlar det om att ge snabb respons, god kunskap och ett genuint intresse för kundens maskiner och produktionsmiljö. Vi är ett samtal bort och ska alltid kunna hitta en lösning för våra kunder.

Vår affärsidé

Att med hög servicegrad och starkt kunnande tillhandahålla reservdelar och högkompetent service för Sveriges plåtbearbetningsindustri.

Vår historik

Trekomp Maskinservice AB startades redan 1993 och firade 30 år under 2023. Vi hade upptäckt att fler och fler kunder ville ha service på alla sina olika maskinvarumärken från en och samma leverantör. Sedan dess har vi kunnat möta kunderna i alla deras önskemål och har över tid byggt upp en sammansvetsad kärngrupp med stark kunskapsnivå och mycket god förståelse för människor och maskiner.

Olsons maskinservice AB förvärvade Trekomp Maskinservice AB i december 2023 för att stärka upp eftermarknaden på plåtmaskiner. Juni 2024 tog Olsons Maskinservice AB över agenturen LVD i Sverige och Danmark. Personalen som arbetade på LVD Scandinavia AB inkluderades då i Trekomp Maskinservice AB.