SYSTERBOLAG

ETT FÖRETAG MED FÖRANKRING

Trekomp Maskinservice AB är en del av en företagsgrupp med tre bolag som levererat tjänster och produkter till svensk industri sedan 1993. Det gemensamma för alla företagen är kunnande, erfarenhet, kontakter och – leva vårt motto  ”era maskiner är våra maskiner”

Ägandet av var och ett av företagen finns hos lokala människor med lång branscherfarenhet och stark förståelse för lokalt och regionalt näringsliv. Vi finns på olika platser med företagen leds alltid regionalt och ska alltid genom hög tillgänglighet och starkt engagemang vara ledande för kunderna.

 

Trekomp är äldst (1993), medan Maskincentrum (1999) kommer därefter. Tryckluftscenter som startades 2004 är den yngsta medlemmen i gruppen.

VÅRA SYSTERBOLAG

Maskincentrum i Örnsköldsvik AB Maskincentrum grundades av Mats Jonsson 1999. Och är ett Norrlandsföretag med uppdrag över hela Skandinavien. Maskincentrum har sedan start erbjudit service & underhåll av metallbearbetningsmaskiner. Svarvar, fräsar, fleroperationsmaskiner mm.
www.maskincentrum.com

 

Tryckluftcenter AB Tryckluftcenter har sedan 2004 bedrivit verksamhet inom underhåll, reparation, service samt försäljning av trycklufts och kompressor tillbehör. Bolaget har sitt säte i Örnsköldsvik men bedriver verksamhet över hela Norrland. Tryckluftcenter är återförsäljare för Chicago Pneumatic samt VIAB högtryckstvättar. Men är i övrigt ett märkesoberoende bolag som utför service på de flesta märken.

www.tryckluftcenter.com